6 Ekim 2011 Perşembe

URL ADRESLERİ

   http://meldavardar.blogspot.com/ (HAYATIN İÇİNDEN):Bu blogspot adresinde kişisel gelişimle ilgili kişiye özel bilgiler verilmiş.Çeşitli hikayelerle aslında imkansızı başarabileceğimizi ve hayatta  küçük şeylerle mutlu olunacağını anlatıyor.Ayrıca kitap tanıtımları sayesinde genel kültürümüzü artırıyoruz.Çeşitli hikayelerle bakış açımızı yeniliyoruz.Yorumcular yorum yapıyor ve sayfa etkin kullanılıyor.
Fotoğrafım
               
 

   







 http://tarihhocam.blogspot.com/:  Tarihle ilgili her türlü bilgiya yer verilmiş.Çeşitli sayfalara yer verilmiş.Tarihi filmlerin tanıtımı yapılmış.Yararlı linkler oluşturulmuş ve tarih sevgisi kazandırılmaya çalışılmıştır.Ayrıca tarih hakkında çeşitli haberler,şiirler,röportajlar ve yazılar bulabilmek mümkün.Tarihle ilgili son çıkan dergiler, filmler ve sergilerle ilgili bilgilerde sayfada mevcut.


Fotoğrafım



   http://diyalogyemekleri.blogspot.com/:Bu sitede yemek yapmayı çok seven bir bayan tarafından yazılmış yemek tarifleri bulunmaktadır.Ayrıca yemekler hakkında püf noktaları verilmiş.Konuşmalar adı gibi sohbet ve diyalog havasında geçmiş.Her türlü tarifi bulmak mümkün.

Fotoğrafım
.

2 yorum:

  1. Sitenizi geziyorum gayet beğendim ayrıca benim bloğumdan bahsetmeniz beni çok sevindirdi. Başarılarınızın devamını dilerim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. BEGENDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM.BENDE BLOGUNUZU GERCEKTEN BEGENDIM.TESEKKUR EDIYORUM IYI DILEKLERINIZ ICIN SAOLUN...

    YanıtlaSil