27 Eylül 2011 Salı

ARAMA MOTORLARI

GOOGLE :Dünyaca ünlü bir arama motoru olan google kelime arama konusunda dünyadaki büyük firmalardan biridir.Arama konusundaki bu başarısı yüzünden insanların bilgiye erişimi artık daha kolay ve daha rahat oluyor.Çeşitli hizmetleri de bulunan google nin bence en önemli işlevi budur.
MYNET :Türkiyede çok fazla takipçisi bulunan mynetin bence en önemli özelliği haber içeriğinin olması ,son dakikaları internet üzerinden hızlı şekilde vermesi ve insanlara bilgiyi hızlı şekilde sunmasıdır.Günlük hayattaki haberlere hızlı erişim sağlar.
YAHOO :Arama motoru olarak görev yapan yahoo da google gibi bilgi erişiminde etkilidir .Ayrıca sohbet imkanı sayesinde kişiler arası iletişimde görev yapar.
MSN :En uzak mesafelerdeki insanlardan  tutalım  en yakınımızdaki kişilere kadar bize sesli ve görüntülü görüşme imkanı tanıyan msn sayesinde  insanlar iletişimde aktif bir  rol alırlar.

OFİS YAZILIMLARI

İNTERNET:Dünya genelindeki bilgisayar ağlarını ve  bilgisayar sistemlerini birbirine bağlayan  uluslararası platform ve elektronik iletişim ağıdır.İlk olarak askeri amaçla kullanılmıştır.
WORD :Kelime işlemci programıdır.Biz bu program sayesinde yazılarımızı daha özenli,daha güzel yazma fırsatı buluruz.Sayfa üzerinde istediğimiz gibi değişiklik yapabilir,resim ve grafik ekleyebilir,daha ayrıntılı çalışabiliriz.
EXCEL :Tablolama programıdır.Biz bu program sayesinde matematiksel işlemleri daha basit yapabiliriz.Özellikle büyük firmalarda ve para hesabı yapılacak olan yerlerde bize kolaylık sağlar.Hazır kodları sayesinde zaman kazanırız.
POWERPOİNT :Sunu programıdır.Bu programda özellikle insanları bilgilendirmek ve görsel açıdan daha iyi akılda kalması için güzel bir programdır.Sunudaki yazılar uzun olmamalıdır ve sunu insanlara öğreticilik sağlamalıdır .